Ah, nyt objektiv til kameraet.
Tak for tippet, Thomas!
Og så maden: Køb en kylling og split den ad. Sammen med kyllingen hiver du fat i en dåse hakkede tomater, lidt pancetta i tern, en håndfuld skalotteløg, en 5-6 fed hvidløg, masser af timian, lidt soja, en økologisk citron, lidt balsamicoeddike, en chili, cayennepeber, en tsk sukker, salt og peber.
Find en stor dyb pande og rist pancettaen af. Tilsæt kyllingestykkerne og brun dem rigtig godt. Der skal sgu smag på. Tilsæt hele pillede skalotteløg og hvidløgsfedene – evt. halverede – og en del af timianen. Rist videre til løgene har fået lidt farve.
Smid så tomaten i sammen med lidt revet citronskal, saften fra den halve citron, den hakkede chili, cayennepeber, lidt soja og balsamicoeddike, sukker, salt, friskkværnet peber og lidt vand.
Læg låg på, skru ned og lad herligheden simre i en 20-30 minutter.
Smag til med salt og peber og juster med cayennepeber og citronsaft. Anret med timian og revet citronskal.
Lidt ris til måske? Velbekomme!