Solsikkerugfler – helligbrøde!

Mine solsikkerugfler indeholder:

  • 1 dl surdej
  • 10 gram gær
  • 1 spsk havsalt
  • 1 tsk sukker
  • 1/2 liter kærnemælk
  • 100 gram knækkede rugkerner
  • 50 gram solsikkefrø
  • 150 gram hvedemel
  • 200 gram rugmel

Rør gæren ud i de våde ingredienser. Tilføj resten, ælt igennem, form små brød, rids dem i toppen, drys med lidt solsikkekerner og mel. Lad dem hæve tildækket en times tid.

Bag i cirka tre kvarter ved 180 grader.

Køl lidt ned, koldt smør, wow!

med emneordet

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: