Fars kage – ja, fars kage…ikke farskage.

Som Sidney Lee’s claim to fame og Mogens Camres samvittighed fortaber opskriftens oprindelse sig også i historiens tåger.

Men her er et kulinarisk højdepunkt fra min østjyske barndom.

Smelt 120 gram smør, 4 spsk mørk sirup og 250 gram god mørk chokolade i en kasserolle over meget svag varme og under omrøring. Når chokoladeblandingen er sammenblandet og silkeblød, smider du 300 gram Digestive-kiks i, som du først har pulveriseret i en frysepose med en kagerulle. Bland sammen og giv den et lille nip salt.

Hæld blandingen i en form med bagepapir og sæt i køleskabet i mindst 4 timer, men gerne natten over. Skær ud i små stykker – det er faktisk ikke en kage, men snarere konfekt – og nyd!

med emneordet , ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: