Ja ja, så er vi ved et af de der indlæg, hvor du som læser sikkert tænker “Hold nu kæft…mysli?! Det kan jeg sgu da sagtens selv finde ud af at lave”.
Alright, point taken.
Men så kan du måske nøjes med at nyde de pæne billeder? Særdeles fotogen morgenmadsskål vil jeg da mene.
Nå men.
Denne mysli består først og fremmest af tørrede figner, som du befrier for den hårde stilk og hakker groft.
Og så blander du dem med grovvalset havregryn, hakkede valnødder, hele mandler og solsikkekerner.
Se dét er sgu en mysli, der rykker dig igang med den hæslige mandag morgen: Sødme fra de tørrede figner, bitterhed fra valnødderne og fylde og bid fra mandlerne og solsikkekernerne. Grundliggende set alt det, som den yoghurt naturel, du skal bruge myslien ovenpå, ikke er.
Skynd dig at hælde den på en lufttæt beholder.
Min perfekte morgenmadsskål er – startende nedefra – æblegrød, fed og syrlig yoghurt naturel, mysli, ahornsirup og frysetørrede brombær. Eller selvfølgelig friske brombær, hvis du har det
Vildt lækker morgenmad og flotte billeder.
LikeLike
Uh, tak.
LikeLike
Can you translate in englis
LikeLike