Thai Beef Salad – หลักสูตรหลัก

image

Her er en substantiel salat, jeg fik et par gange i februar, mens jeg sad med sand mellem tæerne. Salaten kan sagtens stå alene som en frisk og fyrig forårshovedret.

Du skal bruge 150 gram okse- eller kalveinderlår eller filet, en håndfuld cherrytomater, et par skalotteløg og romainesalat. Til marinade skal du have fat i 3 spsk soja, saften fra en lime, et pjask fiskesauce, en lille teskefuld sukker, lidt frisk chili, hvidløg og ingefær.

Giv kødet kort tid på hver side på en meget varm pande. Lad det hvile lidt og skær det op i tynde skiver. Snit skalotteløg i fine ringe og tomaterne i rustikke skiver.

image

Smid marinaden sammen og vend kødet, løgene og tomaterne i den. Lad det hele trække lidt i køleskabet.

image

Server på en bund af romainsalatbladene og, hvis du har det, sammen med en kold Singha eller Chang.

med emneordet , , , ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: