Min påskeret – gris, æg, purløg og sennep

Der er fem hovedkomponenter i min version af påskeretten stegt flæsk med skidne æg: Et pocheret æg. Flæsk stegt i store tern og sammen med rosmarin. Tynde friterede og knasende sprøde skiver af persilllerod og gulerod. Dryp af en purløgsmajo. Og sidst, men ikke mindst, en klassisk sennepssauce.

Drys med hakket purløg.

God påske!

med emneordet ,

One thought on “Min påskeret – gris, æg, purløg og sennep

  1. […] Gris, æg, purløg og sennep – Jans madblog […]

    Like

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: